A murit prima soţie a lui Donald Trump. Ivana Trump a încetat din viaţă la 73 de ani

Ivana Trump, prima soţie a fostului preşedinte american Donald Trump, a murit joi după-amiază în apartamentul ei din Manhattan.

2652 afișări
Imaginea articolului A murit prima soţie a lui Donald Trump. Ivana Trump a încetat din viaţă la 73 de ani

Sursa foto: Profimedia

Ivana Trump avea 73 de ani.

Poliţia a răspuns la un apel privind o persoană în stop cardiac la numărul 10 East 64th Street, în Upper East Side, la ora 12:40 p.m. Moartea nu este considerată suspectă, oficialii spun că a murit din cauze naturale.

Donald Trump a anunţat moartea fostei sale soţii pe pagina sa de socializare, Truth Social. "Sunt foarte trist să îi informez pe toţi cei care au iubit-o, şi sunt mulţi, că Ivana Trump a decedat în casa ei din New York City", a spus Trump în postare. "A fost o femeie minunată, frumoasă, uimitoare, care a dus o viaţă minunată şi inspirată. Mândria şi bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr., Ivanka şi Eric. Era atât de mândră de ei, aşa cum şi noi toţi eram atât de mândri de ea. Odihneşte-te în pace, Ivana!"

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici