A omorât o fetiţă din curiozitate

O adolescentă din Statele Unite ale Americii (SUA) va fi judecată de un tribunal pentru adulţi, fiind acuzată că a ucis cu sânge rece o vecină în vârstă de nouă ani, "pentru a vedea ce efect are" fapta ei.

21 afișări
Imaginea articolului A omorât o fetiţă din curiozitate

A omorât o fetiţă din curiozitate

Tânăra a fost pusă sub acuzare, miercuri.

Ea a strangulat, decapitat şi înjunghiat o vecină în vârstă de nouă ani, în data de 21 octombrie 2008. Ea va fi judecată de un tribunal pentru adulţi, riscând închisoare pe viaţă.

Potrivit anchetatorilor, fata a mărturisit că a ucis copila pentru a vedea cum este să ucizi pe cineva. Ea a condus anchetatorii la locul unde se afla cadavrul victimei.

Ofiţerii au mai spus că între cele două nu existase niciun conflict anterior şi că adolescenta îşi plănuise crima, pregătind şi un loc în care ar fi îngropat cadavrul fetiţei, într-o pădure.

Potrivit cotidianului local News Tribune, adolescenta locuia cu bunica sa, a avut parte de o educaţie bună şi nu avea cazier.

În 2007, tânăra a încercat să se sinucidă în urma unei depresii. În anul următor, ea a devenit interesată de mişcarea gotică, faimoasă mai ales pentru promovarea comportamentelor suicidale.

Avocatul fetei a încercat să evite judecarea dosarului la un tribunal pentru adulţi, motivând că aceasta nu ar supravieţui într-un penitenciar pentru persoane majore.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici