Accident aviatic în Nigeria. Şapte persoane au murit după ce un avion militar s-a prăbuşit

  • Şapte persoane au murit după ce un avion militar s-a prăbuşit lângă un aeroport din Nigeria.
  • Din primele informaţii, se pare că avionul a avut o problemă la motor, anunţă jurnaliştii de la Al Jazeera.
597 afișări
Imaginea articolului Accident aviatic în Nigeria. Şapte persoane au murit după ce un avion militar s-a prăbuşit

Accident aviatic în Nigeria. Şapte persoane au murit după ce un avion militar s-a prăbuşit

Avionul militar militar s-a prăbuşit lângă aeroportul Abuja din Nigeria. Toate cele şapte persoane aflate la bord au murit, potrivit oficialilor citaţi de Al Jazeera.

„Primii salvatori sunt la faţa locului. Din păcate, toţi cei 7 membri ai personalului de la bord au murit în urma accidentului”, a declarat duminică Ibikunle Daramole, purtătorul de cuvânt al forţelor aeriene.

Informaţiile arată că aeronava Beechcraft KingAir B350i se afla în drum spre Minna. Avionul s-a prăbuşit în timp ce se întorcea la aeroportul din Abuja, după ce pilotul a sesizat o defecţiune la motor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici