ACCIDENT AVIATIC: Un avion a intrat în coliziune în zbor cu un elicopter, în apropiere de Londra. Poliţia a confirmat moartea a patru oameni | FOTO, VIDEO

Un avion de mici dimensiuni a intrat în coliziune, în zbor, cu un elicopter, vineri, în apropiere de oraşul Londra, afirmă surse citate de presa britanică. Poliţia britanică a confirmat moartea a patru persoane.

9283 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT AVIATIC: Un avion a intrat în coliziune în zbor cu un elicopter, în apropiere de Londra. Poliţia a confirmat moartea a patru oameni | FOTO, VIDEO

ACCIDENT AVIATIC: Un avion a intrat în coliziune în zbor cu un elicopter, în apropiere de Londra. Poliţia a confirmat moartea a patru oameni | FOTO, VIDEO

Patru persoane au murit în urma coliziunii între un avion uşor şi un elicopter în apropiere de oraşul Londra, anunţă poliţia britanică.

Un avion uşor de tip Cessna 152 s-a lovit în zbor cu un elicopter. În cele două aparate de zbor se aflau în total patru persoane, care au decedat, a anunţat vineri seară poliţia britanică.

Autorităţile aeronautice încearcă să afle circumstanţele producerii accidentului.

După coliziunea în aer, produsă la altitudinea de aproximativ 350 de metri, elicopterul şi avionul de mici dimensiuni s-au prăbuşit într-o fermă din zona Waddesdon, în Buckinghamshire.

Localnicii au auzit o explozie puternică şi s-au grăbit să scoată victimele din cele două aparate de zbor.

În elicopter se aflau două persoane, iar în avionul de mici dimensiuni era doar pilotul. Nu există supravieţuitori.

Serviciul regional de ambulanţă a confirmat existenţa unor "victime" în accidentul din Buckinghamshire, fără a oferi detalii.

Ambele aparate de zbor au fost găsite în zona Waddesdon Manor, în apropiere de Aylesbury (Buckinghamshire), la circa 25 de kilometri nord-est de Londra, informează cotidianul The Telegraph şi postul BBC.

Numeroase echipaje ale serviciilor medicale şi pompierilor au fost trimise la locul accidentului aerian.

Ambele aeronave decolaseră de pe aerodromul Wycombe / Booker, unde sunt cursuri de zbor.

"Aerodromul Wycombe poate confirma că a primit o informare despre un incident aerian produs în zona Aylesbury şi în care sunt implicate două aparate care ne aparţin", a comunicat administratorul bazei aeriene.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici