ACCIDENT FEROVIAR în Olanda: Cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa în urma coliziunii unui tren cu un microbuz care transporta elevi

Cel puţin două persoane au decedat luni în urma coliziunii unui tren cu un vehicul la trecere de cale ferată din zona oraşului Harlingen din regiunea olandeză Friesland, a anunţat poliţia, care a precizat că nu este exclus să existe mai multe victime, relatează site-ul NL Times.

572 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT FEROVIAR în Olanda: Cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa în urma coliziunii unui tren cu un microbuz care transporta elevi

ACCIDENT FEROVIAR în Olanda: Cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa

Potrivit cotidianului Leeuwarder Courant, un copil şi un adult au decedat în urma incidentului.

Vehiculul, care transporta aproximativ 20 de elevi de la şcoala Prins Johan Friso din Harlingen, se îndrepta spre o fermă din zonă, a mai relatat cotidianul, însă această informaţie nu a fost confirmată de autorităţi.

Poliţia a transmis că vehiculul a fost lovit de tren la punctul de trecere peste calea ferată şi a fost târât câţiva metri după coliziune. Resturile vehiculului sunt în mare parte sub tren, astfel că echipajele de salvare întâmpină dificultăţi în a ajunge la victime.

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, iar mai multe persoane urmează să fie audiate.

Accidentul a avut loc la trecere de cale ferată fără barieră pe o proprietate privată, unde în urmă cu o lună a avut loc un alt accident, soldat cu rănirea unei persoane.

Un purtător de cuvânt al companiei ProRail a declarat că există planuri concrete pentru mărirea securităţii în cazul acestui pasaj la nivel de cale ferată.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici