Accident grav în Germania. Doi copii au murit şi alte câteva zeci de persoane au fost rănite în două incidente în care au fost implicate autobuze şcolare

Două persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite după două accidente în care au fost implicate autobuze ce transportau elevi, în Germania, relatează publicaţia Bild şi site-ul de ştiri Merkur.de.

642 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Germania. Doi copii au murit şi alte câteva zeci de persoane au fost rănite în două incidente în care au fost implicate autobuze şcolare

Accident grav în Germania. Doi copii au murit şi alte câteva zeci de persoane au fost rănite în două incidente în care au fost implicate autobuze şcolare. Sursă foto: hna.de

Un autobuz şcolar a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat, joi dimineaţă, în apropierea orăşelului Eisenach (landul Turingia), în centrul Germaniei.

Doi copii au murit în accident, iar alte 20 de persoane, inclusiv şoferul autobuzului, au fost rănite. Accidentul s-a produs în condiţii de ceaţă densă, pe un carosabil alunecos, au transmis autorităţile.

Un alt accident s-a produs în landul Bavaria. Un autobuz şcolar a ieşit de pe carosabil şi a lovit un copac, pe Drumul 2.360, între localităţile Schnaitsee şi Obing. Nouă copii au fost răniţi uşor în accident, iar şoferul vehiculului este în stare gravă. Autorităţile investighează circumstanţele producerii accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
germania,
accidente,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici