Accident GRAV în India: Cel puţin 44 de persoane decedate, după ce un autobuz a căzut într-o râpă

Cel puţin 44 de persoane au decedat în urma unui accident ce a implicat un autobuz în nordul Indiei, potrivit unui oficial local, citat de Le Figaro.

432 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV în India: Cel puţin 44 de persoane decedate, după ce un autobuz a căzut într-o râpă

Accident GRAV în India: Cel puţin 44 de persoane decedate, după ce un autobuz a căzut într-o râpă (Imagine: indiatoday.intoday.in)

”Un autobuz privat a căzut într-o râpă. Potrivit ultimelor informaţii de care dispun, 44 de persoane au murit în urma accidentului”, a declarat Rohan Chand Thakur, responsabil administrativ al provinciei Shimla.

Căile ferate indiene, administrate de stat, transportă zilnic circa 18,5 milioane de pasageri, fiind principalul mijloc de transport pentru distanţe lungi. În fiecare an, 300 de accidente feroviare provoacă moartea a sute de persoane. Situaţia este similară şi transportului rutier.

În 2011, 131.834 de persoane au murit în India în accidente rutiere, respectiv 15 pe oră, potrivit statisticilor oficiale.

Calitatea proastă a reţelei rutiere, viteza şi conducerea periculoasă a vehiculelor explică frecvenţa relativ mare a accidentelor de autobuz soldate cu peste zece morţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici