Accident grav în Olanda. Doi cetăţeni români au murit într-un microbuz care transporta muncitori sezonieri

  • Un microbuz care transporta nouă muncitori sezonieri a intrat în coliziune cu o maşină într-o intersecţie din Olanda
  • Muncitorii sunt de naţionalitate română
  • Doi români au decedat în accident
2687 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Olanda. Doi cetăţeni români au murit într-un microbuz care transporta muncitori sezonieri

Sursa foto: profimedia

Un accident rutier în care sunt implicaţi cetăţeni români s-a petrecut în Olanda azi dimineaţă. Din primele rapoarte ale poliţiei, un microbuz care transporta nouă muncitori sezonieri români a intrat în coliziune cu un alt autovehicul la intersecţia dintre Medemblikkerweg (N240) şi Wagenpad, în Middenmeer.

Doi pasageri ai microbuzului au murit în urma impactului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din România.

Şoferul microbuzului nu s-a asigurat atunci când a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu o altă maşină. Ambele autovehicule au fost proiectate în afara carosabilului. Poliţiştii nu au descoperit alcolemie în cazul şoferului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici