Accident în lanţ în Japonia din cauza zăpezii. Au fost implicate 130 de maşini

  • Un accident cu peste 130 de maşini a avut loc în Japonia.
  • Accidentul s-a produs din cauza ninsorii intense.
  • Accidentul s-a produs pe o autostradă din prefectura japoneză Miyagi.
288 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ în Japonia din cauza zăpezii. Au fost implicate 130 de maşini

Accident în lanţ în Japonia din cauza zăpezii. Au fost implicate 130 de maşini

Zăpada face din nou victime în masă. Din cauza ninsorii din Japonia, peste 130 de maşini au fost impicate într-un accident în lanţ.

Ambuteiajul a avut loc în prefectura japoneză Miyagi. Un om a murit şi alţi 10 au ajuns la spital în urma accidentului, doi dintre ei au suferit răni grave.

Unul dintre şoferii implicaţi în accident spune că nu putea să vadă nimic din cauza zăpezii. „În acel moment, nu puteam să văd nimic pentru că era totul alb în faţa mea. Dar am văzut avariile unei maşini de pe banda de lângă mine şi am frânat brusc”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici