Accident la Disneyland Paris: Cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane au fost rănite, luni, dintre care una grav, într-un accident la un vagon al trenului de mină din parcul de distracţie Disneyland Paris, la est de capitala franceză, au anunţat surse concordante. "Un fragment de fibră de sticlă şi lemn a căzut, către ora 14.50 (15.50, ora României), pe un vagon în care se aflau 25 de persoane", atingând la nivelul capului un bărbat în vârstă de 38 de ani, care a fost grav rănit şi evacuat către un spital parizian, au precizat aceste surse.

553 afișări
Imaginea articolului Accident la Disneyland Paris: Cinci persoane au fost rănite

Accident la Disneyland Paris: Cinci persoane au fost rănite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Patru persoane au fost rănite uşor şi au primit îngrijiri la faţa locului, a anunţat prefectura.

Din motive de securitate, a fost nevoie ca trenul "să fie oprit până la noi ordine, potrivit procedurii normale, pentru a vedea ce s-a întâmplat", a declarat o purtătorare de cuvânt a Disneyland Paris.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici