Accidentul de teleferic din Italia. Singurul supravieţuitor, un copil de 5 ani, se trezeşte

  • Singurul supravieţuitor al accidentului de teleferic din Italia, copilul de 5 ani, se trezeşte.
  • Prognosticul medicilor rămâne rezervat.
  • Copilul şi-a pierdut tatăl, mama, frăţiorul de 2 ani şi pe străbunicii materni.
1879 afișări
Imaginea articolului Accidentul de teleferic din Italia. Singurul supravieţuitor, un copil de 5 ani, se trezeşte

Sursă FOTO: profimediaimages.ro

Începe procesul de trezire a lui Eitan Moshe Biran, în vârstă de 5 ani, singurul supravieţuitor al masacrului din Stresa, internat în secţia de terapie intensivă a spitalului Regina Margherita, scrie „La Stampa”.

A petrecut o noapte liniştită şi condiţiile sale sunt stabile. Acest lucru a determinat echipa de medici să înceapă procesul de trezire a copilului, care constă în reducerea medicamentelor”, declară medicul Giovanni La Valle.

Medicii subliniază şi aspectul psihologic: „Copilul trebuie să aibă sprijinul psihologilor atât în ​​timpul trezirii, cât şi după trezire. Echipa noastră de psihologi, experţi şi specializaţi în aceste cazuri s-a pregătit şi va sprijini echipa de anestezişti în timpul trezirii. Mai târziu vor avea grijă atât de copil, cât şi de familie”.

Prognosticul medicilor rămâne rezervat. Doctorul Giorgio Ivani, directorul secţiei de anestezie şi resuscitare pediatrică a spitalului, vorbeşte despre un „optimism precaut”.

În accidentul din zona Lacului Maggiore, unde o telecabină a liniei Stresa-Alpino Mottarone s-a prăbuşit în pădure, tatăl şi mama lui Eitan, Amit şi Tag, fratele Tom de doi ani şi străbunicii au murit.

CITEŞTE AICI: Primele concluzii în cazul accidentului cumplit de teleferic din Italia: cablu rupt şi frână de urgenţă nefuncţională

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici