Activista Greta Thunberg îi îndeamnă pe americani să voteze pentru Joe Biden

  • Greta Thunberg îl susţine pe Joe Biden
  • Activista de mediu îi îndeamnă pe americani să voteze pentru candidatul democrat
  • Greta l-a criticat în repetate rânduri pe Donald Trump
1038 afișări
Imaginea articolului Activista Greta Thunberg îi îndeamnă pe americani să voteze pentru Joe Biden

Activista Greta Thunberg îi îndeamnă pe americani să voteze pentru Joe Biden

Activista Greta Thunberg le-a cerut americanilor cărora le pasă de mediu să îşi facă auzite vocile la viitoarele alegeri.

Adolescenta şi-a arătat sâmbătă susţinătoare pentru democratul Joe Biden, îndemnând alegătorii să voteze pentru acesta, scrie Reuters.

Tânăra de 17 ani a spus într-un tweet că nu se implică în politică şi de obicei nu susţine niciun partid, dar „viitoarele alegeri din SUA sunt mai presus de toate”.

"Din punct de vedere climatic, este departe de a fi suficient şi mulţi dintre voi, bineînţeles, aţi sprijinit alţi candidaţi. Dar, vreau să spun ... ştiţi ... la naiba! Organizaţi-vă şi îndemnaţi pe toată lumea să voteze #Biden", a scris ea.

Thunberg, care a declanşat o mişcare globală de protest împotriva schimbărilor climatice ar putea încuraja participarea la vot a tinerilor, care sunt de obicei mai puţin susceptibili de a vota decât americanii mai în vârstă.

După ce Thunberg a fost numită Personalitatea Anului de revista Time în 2019, preşedintele SUA, Donald Trump, a ironizat-o scriind pe Twitter că „trebuie să lucreze la problema ei de gestionare a furiei, apoi să meargă la un film bun de modă veche cu un prieten”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici