Actorul Ben Stiller a aşteptat mai mult de trei ore la coadă ca să voteze

  • Actorul Ben Stiller a aşteptat mai mult de trei ore la coadă ca să voteze pentru alegerile prezidenţiale din SUA.
  • Americanii nu mai au răbdare până pe 3 noiembrie şi au format deja cozi pentru votarea viitorului preşedinte.
  • Teama de coronavirus i-a făcut pe americani să fie prevăzători. Ei au început deja să voteze în valuri pentru preşedinţia ţării.
761 afișări
Imaginea articolului Actorul Ben Stiller a aşteptat mai mult de trei ore la coadă ca să voteze

Actorul Ben Stiller a aşteptat mai mult de trei ore la coadă ca să voteze

Americanii nu mai au răbdare până pe 3 noiembrie şi au format deja cozi pentru votarea viitorului preşedinte.

Teama de coronavirus i-a făcut pe americani să fie prevăzători. Ei au început deja să voteze în valuri pentru preşedinţia ţării.

Persoanele care au stat la coadă la arena Barclay din Brooklyn au avut parte şi de o surpriză: fanfara le-a asigurat divertismentul în timp ce aşteptau.

SUA are aproape 9 milioane de cazuri de Covid şi peste 230 de mii de morţi.

Oamenii consideră votul pentru Casa Albă mai important ca niciodată, iar vedetele îndeamnă lumea să voteze.

Cunoscut pentru rolurile din filme de comedie, actorul Ben Stiller a petrecut mai bine de trei ore la coadă în Weschester ca să voteze.

„Ne apropiem de a doua oră (de stat la coadă-n.r.). Se păstrează bine distanţarea socială. Estimăm că va mai dura o oră şi jumătate”, a spus actorul Ben Stiller.

În SUA au votat deja 37% din numărul celor o făcuseră la alegerile din 2016.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ben stiller,
coadă,
vot

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici