Acuzat de crime la Izium, Kremlinul are un singur cuvânt de spus

Rusia se apără de acuzaţiile venite după masacrul de la Izium: minciuni!

3939 afișări
Imaginea articolului Acuzat de crime la Izium, Kremlinul are un singur cuvânt de spus

Acuzat de crime la Izium, Kremlinul are un singur cuvânt de spus

Kremlinul neagă acuzaţii ucrainene despre atrocităţile comise de trupele ruse în nord-estul Ucrainei, catalogându-le drept „minciuni”, după anunţul descoperirii cadavrelor a sute de oameni în Izium.

„Acesta este acelaşi scenariu cu Bucea, este o minciună şi bineînţeles că vom apăra adevărul”, a declarat purtătorul de cuvânt, Dmitri Peskov, citat de agenţiile ruse.

„Crimeea face parte din Rusia şi orice cerere din partea Ucrainei pe acest teritoriu va primi un răspuns adecvat”, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Peskov, citat de Ria Novosti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici