Acuzaţii de interferenţe în scrutinul parlamentar din Rusia. Ambasadorul SUA a fost convocat la Ministerul rus de Externe

  • Ambasadorul Statelor Unite, John Sullivan, a fost convocat vineri la Ministerul rus de Externe.
  • Moscova denunţă presupuse ingerinţe americane în scrutinul parlamentar din Rusia.
1383 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii de interferenţe în scrutinul parlamentar din Rusia. Ambasadorul SUA a fost convocat la Ministerul rus de Externe

Acuzaţii de interferenţe în scrutinul parlamentar din Rusia. Ambasadorul SUA a fost convocat la Ministerul rus de Externe

Ambasadorul SUA în Rusia, John Sullivan, a fost convocat vineri la Ministerul de Externe de la Moscova, în contextul acuzaţiilor privind interferenţe ale Washingtonului în scrutinul parlamentar rus, afirmă surse citate de agenţia Tass.

John Sullivan a petrecut aproximativ 20 de minute în sediul Ministerului rus de Externe.

Administraţia Vladimir Putin nu a oferit detalii despre motivul convocării ambasadorului SUA.

Conform unor surse diplomatice de la Moscova, John Sullivan a fost convocat la Ministerul rus de Externe pentru a oferi clarificări despre presupuse interferenţe ale Washingtonului în scrutinul parlamentar rus.

Rusia va organiza alegeri parlamentare pe 19 septembrie.

Săptămâna trecută, Autoritatea rusă pentru Telecomunicaţii (Roskomnadzor) a acuzat companiile online americane Google şi Apple de ingerinţe în scrutinul parlamentar, deoarece au refuzat să elimine aplicaţii utilizate de disidentul rus Aleksei Navalnîi, aflat în detenţie în Rusia.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici