Acuzaţiile de la Casa Albă se amplifică. Un al doilea denunţător a apărut în cazul în care este implicat Donald Trump

Un al doilea denunţător a apărut în cazul anchetei parlamentare din SUA în care este implicat preşedintele american Donald Trump, potrivit avocaţilor care îl reprezintă pe primul, transmite BBC.

5568 afișări
Imaginea articolului Acuzaţiile de la Casa Albă se amplifică. Un al doilea denunţător a apărut în cazul în care este implicat Donald Trump

BREAKING Un al doilea denunţător a apărut în cazul anchetei din SUA în care este implicat Donald Trump

Mark Zaid a declarat pentru ABC News că a doua persoană este, de asemenea, un oficial de informaţii şi au vorbit cu inspectorul general.

Casa Albă nu a comentat informaţia. Preşedintele Trump a respins în mod repetat denunţul iniţial.

Nu s-au făcut publice detalii despre denunţul celei de-a doua persoane.

Cu toate acestea, Zaid a spus că au cunoştinţe de primă mână despre acuzaţiile asociate conversaţiei telefonice pe care Trump a avut-o cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski pe 25 iulie.

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor i-a trimis citaţii secretarului de Stat Mike Pompeo prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

Trump a denunţat în repetate rânduri ancheta care ar putea conduce la demiterea sa, apreciind că este vorba de un act de hărţuire prezidenţială” şi o „vânătoare de vrăjitoare”.

Taguri:
sua,
trump,
ancheta

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici