Adolescenta româncă rănită în accidentul din Spania a fost operată. Starea ei este critică

Adolescenta româncă rănită în urma accidentului produs în parcul de distracţii din localitatea spaniolă Villacanas, a fost operată şi se află la terapie intensivă, starea ei fiind însă critică, informează MAE la solicitarea MEDIAFAX.

576 afișări

Potrivit presei spaniole, este vorba despre o adolescentă în vârstă de 16 ani.

MAE a precizat, marţi, că în urma accidentului petrecut în parcul de distracţii din localitatea spaniolă Villacanas, provincia Toledo, Ambasada României la Madrid a fost informată de către autorităţile spaniole cu privire la decesul a trei cetăţeni români.

"Din informaţiile noastre, cei patru se aflau într-un braţ al unui carusel, braţ care s-a rupt în plină mişcare, trântindu-i pe cei patru la pământ. Echipele de salvare au intervenit imediat, însă, doar o singură persoană a supravieţuit impactului. Cetăţeanul român care a supravieţuit impactului a fost transportat la un spital din Ciudad Real unde a suferit o intervenţie chirurgicală şi se află în prezent la secţia de terapie intensivă. Starea acestuia este însă critică", a precizat MAE.

MAE a mai precizat că ambasada României la Madrid a fost contactată de familiile victimelor pentru acordarea asistenţei consulare specifice şi este în legătură cu autorităţile locale.

Trei tineri români care participau la serbările oraşului Villacanas din Toledo au decedat, marţi dimineaţă, după ce un dispozitiv al unei instalaţii de agrement s-a desprins, potrivit presei spaniole.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici