Adolescenţi de 14 ani, arestaţi în Marea Britanie în cadrul unei investigaţii antiteroriste

Doi adolescenţi în vârstă de 14 ani au fost arestaţi în Marea Britanie sub acuzaţia de complot în vederea comiterii unor crime, în cadrul unei investigaţii antiteroriste, anunţă Poliţia din regiunea Yorkshire, citată de postul Sky News.

1155 afișări
Imaginea articolului Adolescenţi de 14 ani, arestaţi în Marea Britanie în cadrul unei investigaţii antiteroriste

Adolescenţi de 14 ani, arestaţi în Marea Britanie în cadrul unei investigaţii antiteroriste

Adolescenţii au fost arestaţi pe 28 octombrie, dar ancheta a fost dezvăluită miercuri. Cei doi suspecţi vor fi duşi în instanţă joi.

"Poliţia din Yorkshire a oferit asistenţă Unităţii pentru Combaterea Terorismului în investigaţie şi percheziţii. Anchetatorii cred că este vorba de un incident izolat, fără a exista alte riscuri asupra comunităţii", a declarat inspectorul de poliţie Phil Cain.

Autorităţile britanice nu au oferit alte detalii despre acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici