Aeroport din Varşovia evacuat după o ameninţare cu bombă

Aeroportul Modlin din Varşovia a fost evacuat miercuri, după ce personalul a primit o ameninţare teroristă cu bombă prin telefon şi a descoperit un bagaj suspect în aeroport, informează agenţia de presă Reuters.

207 afișări
Imaginea articolului Aeroport din Varşovia evacuat după o ameninţare cu bombă

Aeroport din Varşovia evacuat după o ameninţare cu bombă (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Potrivit unui reprezentant al serviciului local polonez de pompieri, Mariusz Kwasniewski, bagajul a fost găsit în terminal, la o distanţă mare de pistă.

Inaugurat în 2012 ca al doilea aeroport al Varşoviei, este tranzitat zilnic de 4.000-7.000 de pasageri. Pe aeroportul Modlin sunt operate curse low-cost ale companiei aeriene cu destinaţii către London Stanted, Paris Beauvais şi Brussels Charleroi, printre altele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici