Aeroportul din Frankfurt a anulat 216 zboruri, din cauza furtunii de zăpadă

Două sute şaisprezece zboruri au fost anulate sâmbătă pe aeroportul din Frankfurt, al treilea ca importanţă din Europa, din cauza furtunii de zăpadă, a anunţat un purtător de cuvânt al aeroportului, Juergen Harrer.

118 afișări
Imaginea articolului Aeroportul din Frankfurt a anulat 216 zboruri, din cauza furtunii de zăpadă

Aeroportul din Frankfurt a anulat 216 zboruri, din cauza furtunii de zăpadă (Imagine: Mediafax Foto)

"Începând din această dimineaţă, 216 zboruri au fost anulate" şi numeroase curse au întârzieri, a precizat el, subliniind că situaţia climatică se ameliora spre prânz.

"Nu mai ninge, iar vântul s-a redus", a adăugat el, apreciind că numărul zborurilor anulate nu ar trebui "să mai crească mult" în cursul zilei.

Pasagerii au fost invitaţi să ia alte zboruri sau să plece cu trenurile, a conchis el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici