Agenţi de securitate ai lui Barack Obama, înlocuiţi pentru că ar fi apelat la prostituate

Mai mulţi agenţi din dispozitivul de securitate din Columbia al preşedintelui SUA, Barack Obama, au fost înlocuiţi, pe fondul suspiciunilor că ar fi apelat la servicii de prostituţie, scrie presa americană.

552 afișări
Imaginea articolului Agenţi de securitate ai lui Barack Obama, înlocuiţi pentru că ar fi apelat la prostituate

Agenţi de securitate ai lui Barack Obama, înlocuiţi pentru că ar fi apelat la prostituate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Secret Service nu a oferit detalii despre decizia rechemării agenţilor din misiune, dar jurnaliştii americani au informaţii că aceştia ar fi avut relaţii cu prostituate, în oraşul columbian Cartagena, unde se desfăşoară Summitul Americilor, citată de BBC News online.

Purtătorul de cuvânt al Secret Service, Edwin Donovan, a declarat pentru BBC că agenţii au fost înlocuiţi, iar securitatea preşedintelui Barack Obama nu va fi afectată.

Barack Obama a sosit vineri seara în Columbia pentru Summitul Americilor.

Conform unui comunicat, Donovan precizează că Secret Service tratează cu seriozitate acuzaţiile de comportament indecent, iniţiind o investigaţie în acest caz.

Potrivit ziarului Washington Post, 12 agenţi au fost rechemaţi din misiune.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici