Agresorul ambasadorului american din Coreea de Sud, inculpat pentru tentativă de crimă

Bărbatul care l-a înjunghiat în martie pe ambasadorul SUA din Seul, Mark Lippert, a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor, anunţă surse judiciare sud-coreene citate de CNN.

57 afișări
Imaginea articolului Agresorul ambasadorului american din Coreea de Sud, inculpat pentru tentativă de crimă

Agresorul ambasadorului american din Coreea de Sud, inculpat pentru tentativă de crimă (Imagine: Hepta)

În plus, Kim Ki-Jong este acuzat de atacarea unui emisar străin şi de obstrucţionarea anchetei, potrivit unui oficial de la Tribunalul districtului central din Seul.

Potrivit legislaţiei sud-coreene, procesul lui Kim trebuie să înceapă în 14 zile de la formularea oficială a acuzaţiilor.

Ambasadorul SUA în Coreea de Sud a fost înjunghiat pe 5 martie, în cursul unui eveniment organizat la Seul de Consiliul coreean pentru reconciliere şi cooperare. Ambasadorul american a avut nevoie de 80 de copci în zona feţei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici