Airbus Helicopters prezintă în Statele Unite elicopterul H215, care va fi fabricat în România

Compania Airbus Helicopters a început să prezinte în SUA elicopterul H215, care va fi fabricat la Ghimbav, în judeţul Braşov, aparatul de zbor urmând să fie expus la târgul de profil HAI Heli-Expo, înaintea unui turneu demonstrativ în mai multe oraşe americane, informează site-ul Flightglobal.com.

1050 afișări
Imaginea articolului Airbus Helicopters prezintă în Statele Unite elicopterul H215, care va fi fabricat în România

Airbus Helicopters prezintă în Statele Unite elicopterul H215, care va fi fabricat în România (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Un elicopter H215 a fost adus în oraşul Louisville, situat în statul american Kentucky, pentru un turneu demonstrativ în Statele Unite.

"Cu exerciţiile efectuate în anul 2015, avem tot ce ne trebuie pentru a ne impune pe piaţă (...)", a declarat Fabrice Arfi, director în cadrul Airbus Helicopters.

În afară de târgul de profil HAI Heli-Expo, desfăşurat în Louisville (Kentucky), elicopterul H215 va fi prezentat şi în oraşele californiene Los Angeles şi Sacramento, inclusiv cu dotări pentru stingerea incendiilor.

"Suntem implicaţi într-o amplă campanie de prezentare în Statele Unite", a subliniat Fabrice Arfi.

Elicopterul H215 - o versiune modernizată a modelului AS322 C1e/L1e - a fost lansat în noiembrie 2015, urmând să fie fabricat de compania Airbus Helicopters la Ghimbav, în oraşul Braşov.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici