Al-Qaida anunţă "restricţii de circulaţie" în Irak, pentru a împiedica alegerile

Organizaţia al-Qaida în Irak a anunţat vineri instaurarea unor "restricţii de circulaţie" pentru duminică, în toată ţara, pentru a împiedica desfăşurarea alegerilor, a anunţat centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE .

24 afișări
Imaginea articolului Al-Qaida anunţă "restricţii de circulaţie" în Irak, pentru a împiedica alegerile

Al-Qaida anunţă "restricţii de circulaţie" în Irak, pentru a împiedica alegerile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un mesaj al reţelei al-Qaida postat pe site-ul său de Internet arată că "Statul islamic decretează restricţii de circulaţie pentru ziua alegerilor (...), de la ora şase dimineaţa, la şase seara, în tot Irakul şi în special în zonele sunnite", precizează SITE.

"Pentru securitatea poporului nostru, toţi cei care citesc aici să le împărtăşească celor care nu ştiu, pentru a se aproviziona, astfel încât să îşi asigure nevoile în timpul restricţiilor de circulaţie", adaugă mesajul.

Statul islamic din Irak, aripa oficială a reţelei al-Qaida în ţară, avertizează că oricine va încălca aceste restricţii "se va expune din nefericire furiei lui Allah şi tuturor felurilor de arme ale mujahedinilor".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici