Alcatraz s-a redeschis pentru public după un an

  • Celebra închisoare Alcatraz s-a redeschis pentru public după mai bine de un an
  • Funcţionează la 25% din capacitate, feribotul poate căra doar 15 de turişti
  • Înainte de pandemie, aproximativ 5.000 de turişti vizitau zilnic închisoarea
329 afișări
Imaginea articolului Alcatraz s-a redeschis pentru public după un an

Alcatraz s-a redeschis pentru public după un an

Turiştii au, în sfârşit, libertatea de a vizita ... închisoarea. Este vorba despre celebra Alcatraz din San Francisco. Aceasta şi-a deschis porţile pentru prima dată după mai bine de un an.

Înainte de pandemie, în jur de 5.000 de oameni vizitau în fiecare zi celebra închisoare Alcatraz. Acum tocmai s-a redeschis, însă cu restricţii.

Doar 150 de persoane au avut voie să participe la fiecare tur care porneşte de pe un feribot. De patru ori mai puţin decât în mod normal.

Toţi turiştii au fost nevoiţi să păstreze distanţa între ei şi să aibă feţele acoperite cu măşti.

Însă aceste măsuri nu i-au oprit pe cur5ioşii şi pasionaţii care au venit chiar şi din Texas sau Arizona, state aflate la mii de kilometri distanţă.

Toţi au vrut să fie însă martori la un nou episod care arată revenirea la normalitate.

„Cred că e grozav că societatea începe să revină la normal cu toată lumea păstrând distanţarea socială şi cu măşti şi cu vaccinul. Cred că începem să redeschidem totul şi putem să începem să ne trăim din nou vieţile”, spune Gabriel Hazen, vizitator din Kansas.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici