VATICANUL A DECIS: Conclavul pentru desemnarea viitorului papă începe marţi

Conclavul pentru desemnarea viitorului papă va începe marţi 12 martie, anunţă Serviciul de presă al Vaticanului, citat de AFP. "Conclavul pentru desemnarea viitorului papă începe marţi, 12 martie 2013. Slujba pro eligendo Pontifice va fi celebrată în cursul dimineţii în Basilica San Pietro, iar după-amiază cardinalii vor intra în Conclav", precizează comunicatul.

1565 afișări
Imaginea articolului VATICANUL A DECIS: Conclavul pentru desemnarea viitorului papă începe marţi

VATICANUL A DECIS: Conclavul pentru desemnarea viitorului papă începe marţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În total, 115 cardinali electori vor participa la Conclav, vârsta medie a acestora fiind de 72 de ani. Mai mult de jumătate dintre cardinalii electori sunt europeni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici