Alertă cu bombă într-un avion care a decolat din Londra. Aeronava a aterizat de urgenţă în Suedia

Un avion al companiei Scandinavian Airlines care a decolat vineri din Londra şi se îndrepta spre Stockholm a aterizat de urgenţă pe aeroportul din oraşul Gothenburg, la est de capitala suedeză, după o alertă cu bombă, iar cei 77 de pasageri au fost evacuaţi, informează The Independent.

2260 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă într-un avion care a decolat din Londra. Aeronava a aterizat de urgenţă în Suedia

Alertă cu bombă într-un avion care a decolat din Londra. Aeronava a aterizat de urgenţă în Suedia (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Poliţia investighează incidentul de vineri dimineaţă, după ce un avion al companiei aeriene Scandinavian Airlines a aterizat de urgenţă pe aeroportul Landvetter din apropierea oraşului Gothenburg.

"Avionul a aterizat la ora locală 09.57 şi se află în aeroportul Landvetter acum", a declarat controlorul de trafic aerian Lars Nilsson, citat de The Local.

La bordul avionul se aflau 72 de pasageri şi cinci membri ai echipajului. Toţi au fost evacuaţi. Traficul din aeroportul Landvetter a fost întrerupt temporar, potrivit unui responsabil al aeroportului.

Potrivit companiei Scandinavian Airlines, avionul a aterizat fără probleme.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici