UPDATE. Alertă cu bombă la Paris. Gara de Nord a fost evacuată.

  • Gara de Nord din Paris a fost evacuată, miercuri după-amiază, din cauza unei alerte cu bombă.
  • Traficul rutier a fost perturbat în capitala Franţei din cauza alertei de securitate, afirmă surse citate de cotidianul Le Parisien şi de postul LCI.
540 afișări
Imaginea articolului UPDATE. Alertă cu bombă la Paris. Gara de Nord a fost evacuată.

Gara de Nord din Paris

UPDATE

Traficul feroviar şi rutier au început să revină la normalitate, miercuri seară, în zona Gării de Nord din Paris, după perturbările generate de o alertă cu bombă, informează postul FranceInfo.
 
Gara de Nord din Paris fusese evacuată din cauza unui colet suspect. Duă verificări, echipele pirotehnice au stabilit că obiectul suspect nu prezintă pericol, astfel că Gara de Nord a fost redeschisă în cursul serii.
 
Mii de pasageri au revenit în incinta Gării de Nord, iar trenurile au început să circule. De asemenea, traficul rutier, care fusese restricţionat din cauza alertei de securitate, a început să revină la normalitate în Paris.
 
Trenurile de metrou care fuseseră suspendate vor relua circulaţia "progresiv", au anunţat autorităţile franceze.
 
 
Ştirea iniţială

"Forţele de ordine au cerut evacuarea Gării de Nord din cauza unei alerte cu bombă. Traficul feroviar este oprit", a comunicat conducerea Gării de Nord din Paris.

Forţele de ordine au instituit un perimetru de securitate în zona Gării de Nord din Paris, iar traficul rutier este afectat până în zona Stade de France.

De asemenea, este perturbat traficul metroului parizian şi al curselor expres.

În zona Gării de Nord din Paris au fost mobilizaţi sute de agenţi ai forţelor de ordine, inclusiv echipe pirotehnice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici