Alertă de furtuni în Marea Britanie

Rafale puternice de vânt şi valuri uriaşe s-au abătut asupra zonelor de coastă din nord-vestul Marii Britanii, iar serviciul britanic de meteorologie, Met Office, a emis o alertă pentru Irlanda de Nord şi Scoţia.

139 afișări
Imaginea articolului Alertă de furtuni în Marea Britanie

Alertă de furtuni în Marea Britanie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serviciul britanic de meteorologie a anunţat că rafale de vânt de până la 130 de kilometri pe oră sunt aşteptate în mai multe zone din Irlanda de Nord şi Scoţia, relatează BBC News Online.

Mai multe curse feroviare şi de feribot au fost anulate, iar în vestul Scoţiei 17.000 de locuinţe au rămas fără curent electric.

Alerta meteorologică emisă de Met Office este în vigoare pentru Insulele Nordice (Northern Isles) şi Insulele Vestice (Western Isles), unde toate şcolile şi grădiniţele vor fi închise.

De asemenea, un cod galben de ninsori a fost emis până vineri dimineaţă pentru zone din centrul şi sudul Scoţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici