Video Alertă de securitate pe aeroportul din Frankfurt; două terminale au fost evacuate parţial - VIDEO

Două terminale ale aeroportului International din Frankfurt am Main au fost parţial evacuate în urma unei alerte de securitate, după ce o persoană a trecut de un punct de control fară să fie verificată, informează cotidianul Daily Mail pe pagina electronică.

2611 afișări

Oficialii aeroportului au declarat că o persoană a pătruns într-o zonă securizată fără să fie verificată.

Acest incident a dus la evacuarea parţială a două terminale ale aeroportului.

Un purtător de cuvânt al poliţiei federale germane a declarat că persoana nu a fost arestată şi nu este încă clar dacă încălcarea normelor de securitate a fost accidentală sau deliberată. Oficialul a mai precizat că nu se cunoaşte dacă suspectul transporta "obiecte interzise".

Poliţia federală germană a anunţat că audiază o persoană care se suspectează că ar fi cauzat incidentul de securitate în urma căruia aeroportul din Frankfurt a fost parţial evacuat, iar zborurile au fost suspendate, notează Reuters online.

Un purtător de cuvânt al poliţiei federale a declarat că nu au fost gasite obiecte suspecte în zona terminalului evacuat, însă nu a putut să ofere detalii cu privire la suspect.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici