ALERTĂ de vaccin fals anti-coronavirus, vândut cu 380$ fiola în mai multe ţări. Avertismentul medicilor

  • Experţii în epidemiologie încercă să găsescă un vaccin eficient contra COVID-19
  • Câteva zeci de astfel de vaccinuri sunt în teste mai mult sau mai puţin avansate
  • În America de Sud, un vaccin fals a ajuns pe piaţa neagră la preţul de 380$ fiola
771 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ de vaccin fals anti-coronavirus, vândut cu 380$ fiola în mai multe ţări. Avertismentul medicilor

ALERTĂ de vaccin fals anti-coronavirus, vândut cu 380$ fiola în mai multe ţări. Avertismentul medicilor

Un vaccin fals împotriva coronavirusului a fost depistat în mai multe ţări din America de Sud. În Ecuador, scrie Jerusalem Post, acesta este vândut cu 380$ fiola. El poartă inscripţiile institutului israelian MIGAL (The Galilee Research Institute).
 
MIGAL a informat Ministerul Sănătăţii din Israel, iar autorităţile din această ţară au transmis de asemenea informaţia către Organizaţia Mondială a Sănptpţii.
 
Potrivit lui David Zigdon, CEO-ul MIGAL, site-ul institutului a fost recent ţintă a unui atac cibernetic.
 
În Ecuador, o astfel de fiolă cu vaccin contrafăcut costă pe piaţa neagră 380$.
 
Experţii spun că astfel de fiole contrafăcute pot conţine substanţe dăunătoare organismului uman, iar injectarea poate duce chiar la deces.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici