ALERTĂ în Australia: Aeroportul din Brisbane, evacuat după ce un individ a afirmat în mod fals că are asupra sa o bombă | FOTO, VIDEO

Aeroportul din Brisbane, în estul Australiei, a fost evacuat sâmbătă în urma unui incident de violenţă domestică provocat de un individ din Orientul Mijlociu ce a afirmat în mod fals că are asupra sa o bombă, a anunţat Poliţia australiană, potrivit postului ABC News.

258 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în Australia: Aeroportul din Brisbane, evacuat după ce un individ a afirmat în mod fals că are asupra sa o bombă | FOTO, VIDEO

ALERTĂ în Austria: Aeroportul din Brisbane, evacuat după ce un individ a afirmat în mod fals că are asupra sa o bombă | FOTO (Imagine: Twitter)

Poliţia a transmis că "nu există dovezi care să sugereze că incidentul (...) are legătură cu terorismul", afirmând că suspectul în acest caz a fost reţinut.

Un martor ocular a declarat că bărbatul era înarmat cu un cuţit şi avea asupra lui o cutie metalică cu mai multe fire.

Se crede că individul voia să agreseze o persoană de sex feminin, posibil rudă cu el.

Poliţa a tras cu gloanţe de cauciuc pentru a-l imobiliza pe suspect, autorităţile precizând că nicio persoană nu a fost rănită.

Aeroportul a fost redeschis câteva ore mai târziu, unele zboruri înregistrând întârzieri semnificative ca urmare a acestui incident.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici