Alertă în Marea Britanie după ce unei femei i s-a administrat un vaccin fals

  • O femeie în vârstă de 92 de ani, din Marea Britanie, a fost vaccinată cu o substanţă necunoscută împotriva virusului SARS-CoV-2.
  • Suspectul i-a spus că este reprezentantul Serviciului Naţional de Sănătate Publică, înainte să injecteze victima în braţ cu un vaccin fals anti-COVID-19, pentru care i-a cerut 160 de lire.
  • Detectivii au avertizat că suspectul „poate pune viaţa oamenilor în pericol” dacă nu este prins.
8541 afișări
Imaginea articolului Alertă în Marea Britanie după ce unei femei i s-a administrat un vaccin fals

Alertă în Marea Britanie după ce unei femei i s-a administrat un vaccin fals

Victima i-a permis acestuia să intre în casa ei din Surbiton, din sud-vestul Londrei, pe 30 decembrie, potrivit Sky News.

Nu se ştie ce substanţă i-a fost injectată, dar femeia nu a prezentat efecte adverse după ce a fost supusă unui control la spitalul local.

Inspectorul detectiv Kevin Ives de la poliţia din City of London a declarat: „Acesta este un atac dezgustător şi total inacceptabil care nu va fi tolerat. Este crucial să-l prindem cât mai curând posibil, deoarece nu numai că fură banii, ci poate pune viaţa oamenilor în pericol”.

Imaginile publicate de poliţişti arată suspectul îmbrăcat într-un trening de culoare bleumarin cu dungi albe pe lateral.

Suspectul este un bărbat cu vârsta de aproximativ 30 de ani, care are o înălţime medie, cu părul şaten deschis  şi vorbeşte cu accent londonez.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici