Alertă în Marea Britanie | Un vehicul a lovit mai mulţi pietoni, în centrul Londrei/ Cel puţin patru persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă - FOTO, VIDEO

Un vehicul taxi a lovit mai mulţi pietoni miercuri seară, în centrul Londrei, anunţă Poliţia metropolitană, precizând că incidentul nu este de tip terorist.

9112 afișări
Imaginea articolului Alertă în Marea Britanie | Un vehicul a lovit mai mulţi pietoni, în centrul Londrei/ Cel puţin patru persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă - FOTO, VIDEO

BREAKING | Un vehicul a lovit mai mulţi pietoni, în centrul Londrei (Twitter)

UPDATE 20:35 Cel puţin 4 persoane au fost rănite în incidentul rutier din Londra, una fiind în stare gravă

Cel puţin patru persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă, în urma incidentului rutier produs miercuri seară în centrul Londrei, afirmă surse citate de cotidianul The Independent.

Numeroase echipaje de prim-ajutor au fost trimise la locul incidentului, produs în zona Covent Garden.

Autorităţile nu au anunţat încă niciun bilanţ al victimelor.

UPDATE 20:07 Şoferul taxiului care a lovit pietoni în centrul Londrei a fost reţinut

Şoferul taxiului care a lovit mai mulţi pietoni miercuri seară, în centrul Londrei, a fost reţinut, anunţă Poliţia metropolitană, citată de cotidianul The Independent.

"Poliţia este la locul incidentului produs în zona Covent Garden, unde mai mulţi pietoni au fost loviţi de un vehicul pe strada Southampton. Nu există indicii că ar fi un act terorist", informează Scotland Yard.

"Şoferul taxiului a fost reţinut. Este vorba de o încălcare gravă a legislaţiei rutiere", precizează Poliţia metropolitană londoneză.

Incidentul rutier a avut loc miercuri seară în zona Covent Garden din Londra. Potrivit martorilor, un taxi a părăsit carosabilul şi a lovit mai mulţi pietoni, într-o zonă aglomerată.

Numeroase persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă.

Poliţia metropolitană londoneză a dat asigurări că incidentul nu este considerat a fi de natură teroristă, informează postul BBC News şi publicaţia Express.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici