Ali Khamenei: Occidentalii nu vor reuşi să izoleze Iranul

Occidentalii "nu vor reuşi să izoleze Iranul" în legătură cu dosarul nuclear, a declarat duminică Ghidul suprem al Republicii islamice, Ali Khamenei, criticând în special Statele Unite şi Marea Britanie.

26 afișări
Imaginea articolului Ali Khamenei: Occidentalii nu vor reuşi să izoleze Iranul

Ali Khamenei: Occidentalii nu vor reuşi să izoleze Iranul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ayatollahul Khamenei, care s-a exprimat în faţa a mii de simpatizanţi ai regimului reuniţi cu ocazia sărbătorii şiite Ghadir, a afirmat că "liderii occidentali, unii sub influenţa sioniştilor, nu fac decât să mintă" în legătură cu dosarul nuclear iranian.

"Statele Unite sunt principalul nostru inamic, iar Marea Britanie este cel mai abominabil dintre ei", a adăugat liderul iranian.

"Statele Unite, sioniştii şi alte ţări opresoare au încercat timp de 30 de ani să izoleze Iranul, dar nu au reuşit şi cu ajutorul lui Allah nu vor reuşi", a adăugat ayatollahul Khamenei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici