Alte 203 cazuri de gripă A H1N1, confirmate în Republica Moldova

Alte 203 cazuri de gripă A H1N1 au fost înregistrate la sfârşitul săptămânii trecute în Republica Moldova, bilanţul cazurilor confirmate de Laboratorul Naţional ajungând la 316, printre care trei decese, relatează BASA-Press.

42 afișări
Imaginea articolului Alte 203 cazuri de gripă A H1N1, confirmate în Republica Moldova

Alte 203 cazuri de gripă A H1N1, confirmate în Republica Moldova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Centrul Naţional Ştiinţifico-Practic de Medicină Preventivă (CNSPM) a anunţat luni dimineaţă 203 cazuri noi de gripă A H1N1 înregistrate în ultimele două zile.

Numărul total al bolnavilor a ajuns la 316, dintre care trei au decedat.

Potrivit CNSPM, în Republica Moldova se înregistrau luni 615 cazuri suspecte de contaminare cu virusul gripal A H1N1.

Conform sursei citate, sunt examinate în prezent în Laboratorul Naţional 82 de probe prelevate de la pacienţi suspectaţi că ar fi bolnavi de gripa pandemică.

Între acestea se află şi probele prelevate de la un copil în vârstă de cinci ani din Cantemir, care a murit vineri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici