Alte 57 de cazuri de infectare cu coronavirus pe nava de croazieră Diamond Princess / Un fost pasager a murit

  • Un japonez în vârstă de 80 de ani, care fusese îmbarcat pe nava de croazieră Diamond Princess, a murit de pneumonie
  • Bilanţul deceselor care au fost la bordul vasului a ajuns astfel la trei.
  • Ministrul japonez al Sănătăţii nu a vrut să dezvăluie dacă bărbatul avea testul pozitiv pentru noul coronavirus
1106 afișări
Imaginea articolului Alte 57 de cazuri de infectare cu coronavirus pe nava de croazieră Diamond Princess / Un fost pasager a murit

Un fost pasager de pe nava de croazieră Diamond Princess a murit

Încă 57 de oameni, 55 de membri ai echipajului şi doi pasageri, au fost infectaţi cu noul coronavirus la bordul vasului Diamond Princess. În total, 691 de persoane s-au îmbolnăvit pe vasul de croazieră, iar trei dintre ei au decedat. Pe vas se află în continuare nouă români, membri ai echipajului.

57 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate la bordul navei de croazieră Diamond Princess, ancorată în portul Yokohama.

Este vorba despre 55 de membri ai echipajului şi de doi pasageri, a explicat ministrul japonez al Sănătăţii, Katsunobo Kato.

Bilanţul persoanelor infectate de pe Diamond Princess a urcat astfel la 691, adică aproape o cincime din numărul total de oameni aflaţi iniţial la bordul navei, 3.711.

 

Un fost pasager de pe nava de croazieră Diamond Princess a murit

 

Un japonez în vârstă de 80 de ani, care fusese îmbarcat pe nava de croazieră Diamond Princess, a murit de pneumonie, a anunţat duminică ministrul Sănătăţii din Japonia, potrivit CNN. Bilanţul deceselor care au fost la bordul vasului a ajuns astfel la trei.

Ministrul japonez al Sănătăţii nu a vrut să dezvăluie dacă bărbatul avea testul pozitiv pentru noul coronavirus. Oficialul japonez a invocat faptul că nu are consimţământ de la familia bărbatului pentru a da această informaţie.

În schimb, acesta a spus că bărbatul avea probleme medicale preexistente.

Un număr de 23 de pasageri de pe vasul Diamond Princess au fost debarcaţi fără a fi testaţi pentru coronavirus, a recunoscut ministrul japonez al Sănătăţii, Katsunobo Kato, anunţă New York Times.

La bordul navei Diamond Princess au rămas în acest moment 31 de pasageri, potrivit presei chineze.

Alături de ei se află şi peste o mie de membri ai echipajului, inclusiv 400 de filipinezi. Printre membrii echipajului rămaşi la bord sunt şi nouă români.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici