Ambasada Coreei de Nord de la Madrid, ţinta unui atac armat în ajunul summitului dintre Donald Trump şi Kim Jong-Un

Cu câteva zile înaintea summitului de la Hanoi dintre preşedintele american Donald Trump şi omologul său de la Phenian, Kim Jong-Un, ambasada Coreeid de Nord de la Madrid a fost atacată de un grup de bărbaţi înarmaţi. Atacatorii au furat patru computere din sediul misiunii diplomatice, relatează El Confidential.

803 afișări
Imaginea articolului Ambasada Coreei de Nord de la Madrid, ţinta unui atac armat în ajunul summitului dintre Donald Trump şi Kim Jong-Un

Ambasada Coreei de Nord de la Madrid, ţinta unui atac armat în ajunul summitului dintre Donald Trump şi Kim Jong-Un

Atacul a avut loc vineri, 22 februarie, cu cinci zile înainte de summitul din Vietnam, însă informaţia a fost făcută publică abia acum.

Potrivit sursei citate, bărbaţii i-au imobilizat pe angajaţii ambasadei, legându-i cu funii. Unul dintre aceştia a reuşit să se elibereze din strânsoare şi a strigat după ajutor.

Nu este clar dacă au existat răniţi.

Bărbaţii au stat în clădire circa patru ore, până să plece cu computerele sustrase.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne din Spania a confirmat că o anchetă este în desfăşurare pentru a se stabili circumstanţele, informează AFP.

Nu se ştie ce informaţii se aflau stocate în cele patru computere.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici