Ambasadorul Iranului la Berlin, convocat la Ministerul german de Externe, după activităţi de spionaj contra Israelului

Ambasadorul Iranului la Berlin a fost convocat marţi la Ministerul german de Externe pentru a oferi explicaţii despre activităţi de spionaj care au vizat, pe teritoriul Germaniei, persoane şi grupuri care au legături cu Israelul, informează site-ul agenţiei Reuters.

573 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Iranului la Berlin, convocat la Ministerul german de Externe, după activităţi de spionaj contra Israelului

Ambasadorul Iranului la Berlin, convocat la Ministerul german de Externe, după activităţi de spionaj contra Israelului

Guvernul Angela Merkel a catalogat activităţile de spionaj drept încălcări inacceptabile ale dispoziţiilor legale din Germania.

Decizia de convocare a ambasadorului Iranului a fost luată după ce un cetăţean pakistanez a fost condamnat în Germania pentru acte de spionaj în favoarea Iranului.

Mustufa Haidar Syed-Naqfi a fost condamnat pentru colectare de informaţii despre Reinhold Robbe, fostul preşedinte al Asociaţiei de Prietenie Germania-Israel, şi a unui profesor de economie israelo-francez.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici