Ambasadorul român în Chile, implicat într-un accident rutier soldat cu un rănit

Ambasadorul României în Chile, Valentin Florea, a fost implicat într-un accident rutier, a relatat luni cotidianul chilian La Nacion, în ediţie electronică, precizând că diplomatul român nu a păţit nimic, însă un alt şofer, de 28 de ani, este în stare gravă.

97 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul român în Chile, implicat într-un accident rutier soldat cu un rănit

Ambasadorul român în Chile, implicat într-un accident rutier soldat cu un rănit (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei, Valentín Florea ar fi făcut o întoarcere greşită pe bulevardul Kennedy din zona Vitacura, Santiago de Chile, izbindu-se frontal de un alt autoturism, marca Toyota Yaris, al cărui şofer a fost grav rănit dar care se află în afara oricărui pericol.

"Am ieşit pe strada aceasta şi am fost lovit din stânga. Ştiu că m-am învârtit de două ori, probabil de mai mult de două ori (…) Nu sunt rănit, sunt bine, pentru că altfel, vă zic, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat", a spus ambasadorul, citat de radio Cooperativa.

Căpitanul de poliţie Fabian Rocha a spus că sunt aşteptate rezultatele alcoolemiei.

Presa chiliană relatează că ambele autovehicule sunt aproape complet distruse. Ambasadorul şi celălalt şofer, în vârstă de 28 de ani, au fost duşi la Clínica Las Condes.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici