Ambasadorul Rusiei din Liban avertizează că orice rachetă lansată de SUA către Siria va fi doborâtă

Ambasadorul Rusiei în Liban, Alexander Zasipkin, a avertizat, miercuri, că orice rachetă lansată de SUA către Siria va fi doborâtă, iar bazele de lansare vor fi şi ele atacate, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

1775 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Rusiei din Liban avertizează că orice rachetă lansată de SUA către Siria va fi doborâtă

Ambasadorul Rusiei din Liban avertizează că orice rachetă lansată de SUA către Siria va fi doborâtă

”Dacă va avea loc un atac al americanilor, atunci rachetele vor fi doborâte, la fel şi locurile de unde au fost lansate”, a declarat ambasadorul Rusiei din Liban.

Declaraţiile lui Zasipkin vin în contextul în care SUA, Marea Britanie şi Franţa iau în considerare să acţioneze military, ca reacţie la recentul atac chimic din Siria, atribuit regimului condus de Bashar al-Assad.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici