Ameninţare cu bombă în SUA, lângă o secţie de votare

  • Evacuările erau în curs în Philadelphia, vineri după-amiază
  • Ameninţările cu bomba au fost primite într-o zonă apropiată de Centrul de Convenţii în care are loc numărarea buletinelor de vot.
  • Unităţile K9 au venit în centrul comercial şi au spus cu puţin înainte de ora 15:00 că nu a fost plantat niciun dispozitiv
456 afișări
Imaginea articolului Ameninţare cu bombă în SUA, lângă o secţie de votare

Ameninţare cu bombă în SUA lângă o secţie de votare

Evacuările erau în curs în Philadelphia, vineri după-amiază, după ce ameninţările cu bomba au fost primite într-o zonă apropiată de Centrul de Convenţii în care are loc numărarea buletinelor de vot.

Poliţia din Philadelphia a spus că securitatea din mall-ul Fashion District a primit două apeluri de la acelaşi individ spunând că o bombă avea să explodeze.

Mall-ul care se învecinează cu centrul de convenţii a fost evacuat, a informat The Philadelphia Inquirer. Trenurile din zonă au fost, de asemenea, oprite.

Unităţile K9 au venit în centrul comercial şi au spus cu puţin înainte de ora 15:00 că nu a fost plantat niciun dispozitiv, a spus conform Philly Voice.

S-a primit o informaţie că o persoană sau un grup se deplasa în oraş din Virginia într-un Hummer cu intenţia de a ataca locul alegerilor.

Un bărbat a fost arestat şi o armă recuperată. Nu este clar dacă cele două incidente sunt conectate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici