Ameninţarea cu bombă de la sediul Facebook din Silicon Valley s-a dovedit a fi falsă

Autorităţile americane au anunţat că ameninţarea cu bombă de la sediul Facebook din Silicon Valley a fost falsă, după o operaţiune care a durat câteva ore, în urma căreia nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv, relatează Reuters.

132 afișări
Imaginea articolului Ameninţarea cu bombă de la sediul Facebook din Silicon Valley s-a dovedit a fi falsă

Ameninţarea cu bombă de la sediul Facebook din Silicon Valley s-a dovedit a fi falsă

Departamentul de Poliţie din New York a primit un pont anonim privind o ameninţare cu bombă la sediul Facebook din Menlo Park, California. Autorităţile locale au fost anunţate marţi în jurul orei locale 16:30 (miercuri, 2:30, ora României).

„Autorităţile au cercetat clădirea cu câini dresaţi, au percheziţionat clădirea şi nu au găsit niciun pachet suspect sau dispozitive explozive. Clădirea este în siguranţă”, au anunţat oficialii locali.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici