Americanii se tem de eventuale revolte în urma alegerilor. În Michigan au crescut vânzările pentru arme

  • Americanii se tem de viitoare revolte civile de după alegeri
  • Locuitorii din Michigan şi-au cumpărat arme ca să se simtă în siguranţă pe stradă
  • Unii vânzători au epuizat stocurile de două ori până acum
1527 afișări
Imaginea articolului Americanii se tem de eventuale revolte în urma alegerilor. În Michigan au crescut vânzările pentru arme

Americanii se tem de eventuale revolte în urma alegerilor. În Michigan au crescut vânzările pentru arme

În unele părţi ale Statelor Unite vânzarea de arme creşte. Oamenii se tem din cauza revoltelor civile, ca urmare a unui rezultat contestat al alegerilor prezidenţiale.

În Michigan, locuitorii s-au grăbit să cumpere arme pe motiv că sunt preocupaţi de siguranţa lor.

De asemenea, există şi temeri cu privire la creşterea grupurilor de miliţie. În octombrie, autorităţile au susţinut că membrii a două grupări paramilitare anti-guvernamentale au participat la complotul pentru răpirea guvernatorului democrat din Michigan, Gretchen Whitmer. Autorităţile au considerat că puterea ei este de necontrolat.

Un cumpărător de armă: Îmi fac griji pentru persoanele în vârstă care vor ieşi la vot pe 3 noiembrie. Este aproape ca un factor de descurajare mai mult decât orice altceva. Scopul meu este să nu trebuiască niciodată să îl folosesc.

Bill Kucyk, proprietar magazin de arme: În mod normal aş avea aproximativ 100 de arme în acest cabinet, dar au fost vândute de două ori deja.

Walmart vinde arme de foc în aproximativ jumătate din cele 4.700 de magazine din SUA, iar clienţii vor putea să cumpere în continuare arme şi muniţie la cerere. Magazinul a retras însă anumite arme şi muniţii ca urmare a uciderii lui George Floyd, conform BBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici