Amplă operaţiune de salvare a unui grup de imigranţi în Strâmtoarea Gibraltar

Salvatorii maritimi spanioli au recuperat cadavrele a patru imigranţi care încercau să traverseze Strâmtoarea Gibraltar şi au mai reuşit să salveze încă 307 imigranţi ce se aflau la bordul a 38 de ambarcaţiuni, informează site-ul cotidianului El Mundo.

337 afișări
Imaginea articolului Amplă operaţiune de salvare a unui grup de imigranţi în Strâmtoarea Gibraltar

Amplă operaţiune de salvare a unui grup de imigranţi în Strâmtoarea Gibraltar

Cinci nave aparţinând Serviciului de Siguranţă Maritimă din Spania şi un elicopter participă încă de la primele ore ale dimineţii la o operaţiune de salvare, ce se desfăşoară în Strâmtoarea Gibraltar, acolo unde sosesc numeroase ambarcaţiuni, conform unor surse oficiale.

În cadrul acestei operaţiuni au fost recuperate cadavrele a patru imigranţi care şi-au pierdut viaţa în această călătorie şi au mai fost salvaţi alţi 307 imigranţi ce se aflau la bordul a 38 de nave detectate încă din această dimineaţă. În total, numărul persoanelor care se aflau în ambarcaţiune este de 311 persoane.

Crucea Roşie, printre alte organizaţii, acordă asistenţă mediaclă acestor persoane, în diverse porturi din provincia Cadiz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici