Amprentele digitale confirmă că Salah Abdeslam este suspectul arestat la Bruxelles

Autorităţile belgiene au confirmat, prin verificarea amprentelor digitale, că suspectul arestat vineri după-amiază la Bruxelles este teroristul Salah Abdeslam, informează Le Monde.

1225 afișări
Imaginea articolului Amprentele digitale confirmă că Salah Abdeslam este suspectul arestat la Bruxelles

Amprentele digitale confirmă că Salah Abdeslam este suspectul arestat la Bruxelles (Imagine: BBC)

Islamistul Salah Abdeslam a fost arestat în cursul operaţiunii poliţiei în Bruxelles. Salah Abdeslam a fost rănit şi arestat preventiv în cursul unei operaţiuni a poliţiei în cartierul Molenbeek din Bruxelles.

Teroristul se ascundea într-o casă situată pe strada Quatre Vents din Bruxelles.

În vârstă de 26 de ani, Salah Abdeslam este fratele lui Brahim Abdeslam, unul dintre teroriştii care s-au aruncat în aer la Paris pe 13/14 noiembrie 2015.

Salah Abdeslam, născut în Belgia într-o familie marocană, este suspectat că a încercat să comită un atentat în arondismentul al XVIII-lea din Paris.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici