Ancheta din Singapore conchide că Ionescu a fost la volanul maşinii implicate în accident

Moartea lui Tong Kok Wai într-un accident de circulaţie, produs în decembrie în Singapore, este consecinţa unui act necugetat al fostului însărcinat cu afaceri al României în această ţară, care a fost şoferul maşinii implicate în accident, a conchis miercuri ancheta singaporeză.

28 afișări
Imaginea articolului Ancheta din Singapore conchide că Ionescu a fost la volanul maşinii implicate în accident

Ancheta din Singapore conchide că Ionescu a fost la volanul maşinii implicate în accident (Imagine: Straits Times)

Fostul însărcinat cu afaceri al României în Singapore, Silviu Ionescu, revenit în ţară după accident, a fost identificat de poliţie ca fiind şoferul maşinii Audi A6 care a lovit trei persoane pe strada Bukit Panjang din capitala singaporeză la 15 decembrie, a conchis ancheta judiciară demarată pentru a stabili circumstanţele morţii uneia dintre aceste persoane, Tong Kok Wai, relatează The Straits Times, în ediţia electronică.

Tong a murit în spital, la aproape o săptămână după accidentul din decembrie.

Ionescu a părăsit Singapore după trei zile de la accident şi a refuzat să se întoarcă pentru a participa la audierile din cadrul anchetei (Coroner's Court hearing), care au avut loc în perioada 3-10 martie.

El susţine că maşina ambasadei României a fost furată în momentul accidentului şi insistă că nu este vinovat, afirmând într-o scrisoare adresată ministrului de Externe, George Yeo, şi The Straits Times că autorităţile din Singapore au decis deja că este vinovat înainte de anchetă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici