Angajaţii Turnului Eiffel, în grevă din cauza hoţilor de buzunare

Angajaţii Turnului Eiffel au intrat vineri în grevă, în semn de protest faţă de intensificarea furturilor din buzunare în jurul uneia dintre cele mai populare atracţii turistice din Paris, informează site-ul agenţiei AFP.

271 afișări
Imaginea articolului Angajaţii Turnului Eiffel, în grevă din cauza hoţilor de buzunare

Angajaţii Turnului Eiffel, în grevă din cauza hoţilor de buzunare (Imagine: Hepta)

Dacă greva nu va înceta, Turnul Eiffel va fi închis înaintea vacanţei de Rusalii. În anul 2013, Muzeul Luvru a fost închis câteva zile din cauza unei greve organizate din acelaşi motiv.

Angajaţii edificiului de fier care are 126 de ani au motivat greva prin "intensificarea furturilor din buzunare" şi a tâlhăriilor care au vizat turişti.

"Hoţii vin în grupuri de patru-cinci. Uneori, pot fi chiar 30", a declarat un angajat al Turnului Eiffel care participă la grevă.

Un alt angajat susţine că a fost ameninţat de hoţii de buzunare.

"Vrem măsuri clare de securitate pentru a se pune capăt acestui fenomen, care vizează zilnic turişti", au comunicat organizatorii grevei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici