Angajatul unui parc le cerea oamenilor să păstreze distanţa socială. În timpul discursului, el a fost împins în apă

  • Un bărbat este acuzat că a împins un angajat al unui parc din Austin, Texas, în apă, după ce acesta i-a atenţionat pe vizitatori să păstreze distanţa socială.
  • Videoclipul cu momentul în care angajatul este împins a devenit viral pe reţelele sociale
  • Tânărul vinovat spune că se simte acum ruşinat de fapta sa.
426 afișări
Imaginea articolului Angajatul unui parc le cerea oamenilor să păstreze distanţa socială. În timpul discursului, el a fost împins în apă

Angajatul unui parc le cerea oamenilor să păstreze distanţa socială. În timpul discursului, el a fost împins în apă

Brandon Hicks, în vârstă de 25 de ani, a fost acuzat de tentativă de vătămare asupra unui funcţionar public, o infracţiune ce se pedepseşte cu închisoarea, potrivit biroului şerifului din comitatul Travis, scrie CNN.

Angajatul parcului, Cassidy Stillwell, vorbea cu un grup de persoane, care nu ar fi respectat regulile, după ce „ar fi băut şi fumat”, pe un doc de lângă parc. Nu este clar dacă Hicks era parte din acel grup.

În videoclip, se observă cum Stillwell le spune oamenilor să se distanţeze unii de ceilalţi, o măsură menită să combată pandemia de coronavirus. În timp ce majoritatea se conformează şi îi dau dreptate angajatului, un tânăr l-a împins pe acesta în apa murdară, care nu era adâncă. Bărbatul reuşeste să iasă apoi din apă, fără să sufere vreo rană.

Avocatul tânărului vinovat spune că acesta se simte acum ruşinat de fapta sa şi că „are cel mai mare respect pentru aplicarea legii, în special în această perioadă fără precedent”.

Hicks a plătit o cauţiune de 7.500 de dolari pentru a scăpa de arest, iar procesul lui va începe pe 19 iunie. El riscă între 180 de zile şi doi ani de închisoare pentru tentativă de vătămare asupra unui funcţionar public.

După acest incident, angajaţii parcului vor patrula în grupuri de câte doi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici