Angela Merkel condamnă restricţiile privind imigraţia impuse de Administraţia Trump

Cancelarul german Angela Merkel a criticat decizia Administraţiei Trump de a interzice intrarea pe teritoriul Statelor Unite a refugiaţilor şi cetăţenilor din mai multe state majoritar musulmane, spunând că acest măsuri nu sunt justificate de preocupări privind securitatea.

622 afișări
Imaginea articolului Angela Merkel condamnă restricţiile privind imigraţia impuse de Administraţia Trump

Angela Merkel condamnă restricţiile privind imigraţia impuse de Administraţia Trump

"(Cancelarul) este convins că nici chiar lupta fermă împotriva terorismului nu constituie o justificare pentru indica cu suspiciune oamenii cu anumite origini sau de anumite religii", a declarat Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al cancelarului german.

”Cancelarul regretă interdicţia de intrare impusă refugiaţilor şi a cetăţenilor din câteva state”, a precizat oficialul, care a adăugat că Merkel şi-a exprimat îngrijorarea în acest sens inclusiv în cadrul discuţiei telefonice de sâmbătă cu preşedintele Donald Trump.

Guvernul de la Berlin a anunţat ca va evalua consecinţele pe care le are acest ordin executiv asupra germanilor cu dublă cetăţenie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici